Omgevingsvergunning Verleyding verleend

11 januari 2017

De gemeente Leiden heeft op 6 januari 2017 de omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden.

Het project wordt gerealiseerd op een braakliggend perceel, gelegen tussen de Lucebertstraat en de Toussaintkade en bestaat uit 112 kleine appartementen voor starters op de arbeidsmarkt.

Winnaar prijsvraag Hoofddorp

20 december 2016

VVKH architecten heeft in samenwerking met RRog stedenbouw het ontwerp gemaakt voor de Kruisweg in Hoofddorp dat door de gemeente als winnaar is aangewezen. Timpaan zal in 2017 dit project 'Het Gemaalhuis' gaan ontwikkelen. Het stoere ontwerp markeert de entree van Hoofddorp en refereert aan de industriële geschiedenis van de droogmakerij.

In het plan komen 30 grondgebonden woningen en 53 appartementen. Hiervan zullen 40 appartementen worden verkocht aan een belegger en worden verhuurd. De overige 43 woningen zullen waarschijnlijk vanaf eind 2017 in verkoop worden gebracht. Een zorgvuldig ontworpen woonhof verbindt de verschillende wijken van Hoofddorp met elkaar.

Het is zover voor Annie's......

12 december 2016

Er is weer een stap voorwaarts gezet in de realisatie van een nieuw drijvend terras bij Annie’s in Leiden. Als alles naar wens verloopt zal Leiden in 2017 een prachtig terras rijker zijn.

Getekend

12 december 2016

Het contract met de hotelketen is getekend; het transformatieplan voor het kantoorgebouw aan de Kruisweg in Hoofddorp is een feit. De plannen worden nu verder uitgewerkt ten behoeve van start bouw in de zomer van 2017. 

Opening Villa Meijendel

28 september 2016

Afgelopen vrijdag was de opening van Villa Meijendel in Wassenaar. Deze is inmiddels volledig ingericht en bewoond. Mede door de hoge opkomst en het mooie weer werd het een groot succes.

Nieuweroord

20 juli 2016

In de marktselectieprocedure voor het project Nieuweroord in Leiden is de combinatie VVKH en Vorm Ontwikkeling als tweede geëindigd. De jury heeft haar voorkeur uitgesproken voor de inzending van marktpartij ABC Vastgoed in samenwerking met Westplan investors en Studio Hartzema. Hoewel niet geselecteerd zijn we trots op het ontwerp dat we samen met Vorm Ontwikkeling voor deze locatie hebben gemaakt.  

Start verkoop Plantsoen

15 juli 2016

Zaterdag 9 juli is de verkoop gestart van de 6 luxe appartementen die we hebben ontworpen in het voormalige verpleeghuis aan het Plantsoen. Opdrachtgever én aannemer Burgy had zijn werkplaats leeggeruimd om het plan te presenteren. De mix van monumentale allure en verrassende nieuwbouw trok veel belangstelling.

http://www.dedroomaanhetplantsoen.nl

Verandawoningen Vleuterweide

20 juni 2016

Vier jaar geleden zijn de woningen in Vleuterweide opgeleverd. Bij een bezoek onlangs aan het project blijken de veranda’s heel goed te werken. Een dergelijke aangename buitenruimte, die grenst aan de openbare ruimte zorgt voor meer interactie tussen de buurtbewoners onderling. 

http://www.vvkh.nl/nl-nl/architectuur/173-woningen-vleuterweide-utrecht