Betonvloer parkeergarage Garenmarkt gestort

19 september 2018

De betonvloer van de ondergrondse parkeergarage Garenmarkt in Leiden is begin deze week gestort.
In 36 uur is 3.800 kubieke meter beton onder water aangebracht.


https:// images.webcam.nl/garenmarkt01uur.jpg
https://www.facebook.com/sleutelstad/videos/1042620999279970/?t=30
 

 

"De Verleyding"officieel geopend

18 juli 2018

29 Juni jongstleden is het project “De Verleyding” officieel geopend. Wethouder Yvonne van Delft, directeur van de SHWJ Arie Feij en Ronald Lubbers van Ten Brinke ontwikkeling hielden toespraken. De jonge bewoners van het complex organiseerden een heerlijke barbecue voor de buurt en iedereen die bij de realisatie betrokken was. Een dj verzorgde de muziek. In het complex waren enkele woningen te bezichtigen. Het was geweldig te horen dat iedereen zo enthousiast is over het gebouw.

Woningen Kloppend Hart in verkoop

16 juli 2018

Zaterdag 14 juli zijn de villa's en waterwoningen van het project Kloppend Hart in Alphen aan den Rijn in verkoop gegaan.
20 Split-level waterwoningen met gebouwd parkeren kijken uit over de polder van het Groene Hart en16 grondgebonden woningen in wisselende samenstelling.
Deze zomer gaan ook 40 luxe appartementen in verkoop om het project af te maken.

http://kloppendhartalphen.nl/

VVKH vernieuwt en verjongt

19 april 2018

VVKH vernieuwt en verjongt. Daarom wordt architect Thomas Gillet associate bij Studio VVKH. Hij zal samen met partners Ronald Knappers en Gerrit-Jan van Rijswijk de toekomst van het architectenbureau gaan vormgeven.
 
Thomas werkt sinds 2005 als architect bij VVKH. Hij heeft hier een aantal bijzondere projecten geleid, zoals de Parkeergarage Garenmarkt in Leiden en de Brede School Hoograven in Utrecht.
 
Als associate van Studio VVKH zal Thomas zich naast het ontwerpwerk richten op innovaties op het gebied van duurzame architectuur.

VVKH naar de Meelfabriek in Leiden

26 maart 2018

Het kantoor van VVKH is 26 maart 2018 verhuisd naar één van de monumentale gebouwen, het voormalige directiekantoor, van het industrieel complex de Meelfabriek in Leiden. Een nieuwe huisvesting vraagt om een nieuwe naam: studio VVKH.

Dit zijn onze nieuwe gegevens:

studio VVKH bv

Meelfabriekplein 2a

(voorheen Oosterkerkstraat 18)

2312 LK  LEIDEN

071-5149957

info@vvkh.nl

Het team van studio VVKH nodigt u met plezier uit in het nieuwe kantoor!

Kanaalpark Leiden

14 maart 2018

De gemeenteraad is 9 maart jongstleden akkoord gegaan met de wijziging van het bestemmingsplan “Kanaalpark” te Leiden.
Een bestaand kantoorgebouw wordt gesloopt, en er zullen twee nieuwe appartementengebouwen met respectievelijk 41 en 88 woningen voor starters gebouwd worden. De openbare ruimte wordt groen ingericht. De levenloze kantorenwijk Kanaalpark wordt getransformeerd in een bruisende wijk met een mix van wonen en werken.